<h1>bijbelverhalen over de auteur en illustrator </h1>

kinderbijbel, kinderbijbels, bijbel, peuterbijbel, kleuterbijbel

bijbelverhaal,

bijbelverhalen, bijbelanimatie, zondagschool, verwerkingsmateriaal, bijbelclub, bijbelles voor kinderen

Kinderbijbelverhalen home button
Button Kinderbijbelverhalen Illustrator en auteur Michiel Erdtsieck 3
Kinderbijbelverhalen logo
Webshop button 3 Kinderbijbelverhalen
Webshop button Kinderbijbelverhalen

Hoi, leuk dat je even komt kijken wie ik ben.

Mijn naam is Michiel Erdtsieck.

Ik vind het erg leuk om bijbelverhalen op een eenvoudige en creatieve manier over te brengen op kinderen.


In het verleden ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Momenteel werk ik part-time met kinderen in de gehandicapten zorg en in mijn eigen productie bedrijfje. Sinds de kleuterjaren van mijn dochtertje heb ik voor haar en voor kinderen in de gemeente eenvoudige kinderbijbel filmpjes gemaakt. Zodat ze als het ware een aangename-leer-ervaring beleven en deze verhalen hierdoor ook beter vast kunnen houden


De achtergrond gedachte voor kinderbijbelverhalen is dat ik heb gemerkt dat kinderen gek zijn op voorlezen. Daarnaast kijken ze graag naar plaatjes en filmpjes. Dit heb ik willen combineren. Vandaar de eenvoudige tekeningen met een verhaalstem.


Visie is om met deze verhalen zoveel mogelijk kinderen op een hedendaagse manier kennis te laten maken met de liefde van God voor hen. En met de rijke verhalen uit de bijbel.


Momenteel ben ik bezig mij hier meer op te richtten. Het evangelie eenvoudig en creatief over brengen op kinderen. Zowel nationaal als internationaal. Ik hoop dat o.a. mogelijk te kunnen maken door de verkoop van de filmpjes en dvd’s.


Binnenkort zal ik aan kondigen wanneer ik uit te nodigen zal zijn op scholen en of kerken als de kinderbijbel verteller.


Wil je op de hoogte blijven? Volg Kinderbijbelverhalen dan via Facebook, twitter of You-Tube. Klik eenvoudig op de linkjes hiernaast of schrijf je in op de nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ook contact met me zoeken via de contactpagina.


Heel veel plezier met de bijbelverhalen!


Michiel Erdtsieck

Twitter account

Michiel Erdtsieck

counter to iweb
Klik hier &#10;voor de VOORJAARS - ACTIE Kinderbijbelverhalen_leuke_verhalen_uit_de_bijbel_op_dvd.html

Michiel Erdtsieck Persoonlijke linkjes

Deze website heb ik zelf gemaakt. Ik maak ook illustraties en websites voor anderen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Hier kun je meer te weten komen. Of klik op de linkjes hiernaast.

Klik hier voor de WINTER - ACTIE